ستاد حج و زیارت:
تاکنون نزدیک به 14 هزار حاجی ایران وارد عربستان شده اند
ستاد حج و زیارت در مدینه منوره از ورود نزدیک به 14 هزار زائر ایرانی به این شهرتا روز یکشنبه برای انجام مناسک حج تمتع خبر داد.
یک مسئول این ستاد به پایگاه اطلاع رسانی حج گفت: ظرف یک هفته اخیر در مجموع تعداد 13 هزار و 448 زائر ایرانی وارد مدینه منوره شده اند که از این تعداد، 1980 نفر شب گذشته و 1750 نفر امشب پس از زیارت مرقد پیامبر (ص) و ائمه بقیع، به مکه مکرمه رفتند.
وی افزود: در حال حاضر، بیش از 9 هزار و 700 زائر در مدینه منوره بسر می برند که بالاترین رقم میزان حضور آنان در طول دوران اقامت حجاج ایرانی در سال جاری در سرزمین وحی به شمار می رود.
بر اساس این گزارش، این تعداد زائر با 63 پرواز شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" از شهرهای مختلف کشورمان وارد مدینه شده اند.
این مقام مسئول گفت: زائران ایرانی در حال حاضر در قالب 70 کاروان در 19 هتل شهر مدینه اسکان یافته اند و در مکه نیز تاکنون 25 کاروان حضور دارند.
وی مجموع کاروانهای زائران حج تمتع ایران را در خاک عربستان در حال حاضر 95 کاروان برشمرد.
قرار است در مجموع 86 هزار و 500 زائر ایرانی در قالب 580 کاروان برای انجام مناسک حج تمتع 98 به مکه و مدینه سفر کنند.